The official SNTI

Your Clothes | Your Style | Your Design

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN 

U HEEFT HET RECHT OM U GOEDEREN BINNEN 14 KALENDERDAGEN VANAF DE DAG DIE VOLGT OP DE LEVERING VAN HET GOED IN TE WISSELEN BIJ SCHADEN.

 

TOEPASSELIJKE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN

DE VOLGENDE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN ZIJN VAN TOEPASSING OP ALLE BESTELLINGEN DIE VIA THE OFFCIAL SNTI WEBSHOP GEPLAATST WORDEN. DOOR DE BESTELLING VAN PRODUCTEN OP DE WEBSHOP AANVAARDT U DEZE VOORWAARDEN.

THE OFFICIAL SNTI BEHOUDT ZICH HET RECHT VOOR DEZE VOORWAARDEN OP ELK MOMENT EN ZONDER VOORAFGAANDE KENNISGEVING TE VERANDEREN.

 

Prijs

 

ALLE PRIJZEN OP DE WEBSHOP ZIJN UITGEDRUKT IN EURO INCLUSIEF BTW EN ZIJN EXCLUSIEF DE EVENTUELE KOSTEN VOOR VERZENDING EN BETALING.

 

Verkoopovereenkomst

AANKOPEN KOMEN TOT STAND OP HET MOMENT DAT U EEN BEVESTIGINGSBERICHT ONTVANGEN HEBT DAT DE BESTELLING MET SUCCES WERD VERWERKT EN DAT BETALING ONTVANGEN WERD.

 

Betaling

 

BETALING IS MOGELIJK VIA BANCONTACT OF CASH.

U ERKENT EN AANVAARDT DE BETALING VAN ALLE KOSTEN VOOR VERZENDING EN VERHANDELING, ALSOOK DE BETALING VAN DE BTW EN ALLE ANDERE TOEPASSELIJKE HEFFINGEN OP UW BESTELLING. DEZE KOSTEN WORDEN AUTOMATISCH VOOR U BEREKEND, DUIDELIJK WEERGEGEVEN TIJDENS HET PLAATSEN VAN UW BESTELLING EN SAMEN MET DE TOTALE KOSTPRIJS VAN HET PRODUCT VAN UW REKENING GEDEBITEERD.

 

Verzending

 

DE KOSTEN VAN VERZENDING ZIJN AFHANKELIJK VAN DE DOOR U GEKOZEN VERZENDINGSWIJZE EN DE BESTEMMING VAN UW ARTIKELEN. DEZE KOSTEN WORDEN DUIDELIJK WEERGEGEVEN TIJDENS HET PLAATSEN VAN UW BESTELLING.

 

Aanbod

INDIEN DE GLOBALE LEVERINGSTERMIJN, TE REKENEN VANAF DE AANVAARDING VAN DE BESTELLING, MEER DAN 15 DAGEN BEDRAAGT, WORDT U DOOR ONZE KLANTENDIENST GECONTACTEERD.

  

Overmacht

 

THE OFFICIAL SNTI KAN NIET AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD VOOR VERLIEZEN, BESCHADIGINGEN OF KOSTEN DIE WORDEN VEROORZAAKT DOOR DE NIET-NALEVING VAN DE OPGEGEVEN VERZENDINGS- EN LEVERINGSDATA OF SCHADE DOOR EEN ANDER  GENOEMDE VERZENDER DAN SNTI.

 

Klachten & klantendienst

 

ELKE GEBREK, ZICHTBARE BESCHADIGING EN/OF KWALITATIEVE TEKORTKOMING VAN EEN ARTIKEL OF ANDERE TEKORTKOMING BIJ DE LEVERING, MOET BINNEN 14 KALENDERDAGEN VANAF DE DAG DIE VOLGT OP DE LEVERING VAN HET GOED WORDEN VERMELD.

THE OFFICIAL SNTI KLANTENDIENST IS BEREIKBAAR VIA E-MAIL OP theofficialsnti@gmail.com TELEFONISCH OP +32/484 621 924.

 

 

Bewijs

 U AANVAARDT DAT ELEKTRONISCHE COMMUNICATIES, FACTUREN, EMAILS EN SMSEN  ALS BEWIJSVOERING KUNNEN DIENEN.

 

Contact

E-mail: shop@theofficialsnti.com

telefoon: +32484/621.924

Instagram: @the_official_SNTI

Facebook: @SNTIofficial